[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»2435″ media_width_percent=»100″][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]SV Betong er innstilt som totalentreprenør for utvidelse av Sandved skole for Sandnes Kommune.

Sandved skole skal utvides, og vil få plass til 784 elever. Prosjektet innebærer riving av dagens adm.bygg og oppføring av nytt administrasjon- og undervisningsbygg over 3.etasjer og underkant av 4000m2.
Omfatter hovedsak detaljprosjektering, riving, planlegging, bygging, levering og montering av fast inventar, samt opparbeidelse av at flott uteområdet for skolens elever på 3600m2.
Noe mindre arbeider i forbindelse med eksisterende bygg skal også utføres.

Konkurransen ble vunnet i tøff konkurranse med lokale og nasjonale totalentreprenører, hvor SV Betongs tilbud ble bedømt som det tilbudet som har «det beste forholdet mellom pris og kvalitet».

Vi er stolte over nok engang ved offentlig anskaffelse, som eneste tilbyder, ble gitt full score på kvalitet, løsningsforslag, gjennomføringsplaner og kompetanse.
Det er spesielt kjekt å registrere at Sandnes Kommune verdsetter våre forslag og tiltak vedr. miljø og bærekraft !

Med dette prosjektet så befester SV Betong sin posisjon som Rogalands foretrukne skole-entreprenør.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

AS Betong