En nytenkende betongentreprenør med lang historie, solid erfaring, gjennomføringskraft og spisskompetanse.

AS Betong har røtter tilbake til 1937, og hadde på det meste rundt 700 ansatte. Bedriften utviklet seg i mange spennende retninger og stod for en stor del av entreprenørvirksomheten i Rogaland med betongentrepriser, elementproduksjon, pæling, rådgiving, eiendomsutvikling og mye annet. På 1990-tallet ble selskapet delt opp og solgt. 

I 2019 overtok SV Betong navnet, men det ble ikke tatt i bruk igjen før Stangeland Gruppen kjøpte betongvirksomheten til SV Betong i 2022. 

AS Betong har over 30 års erfaring fra betongentrepriser og er spesialist på store og komplekse konstruksjoner innen anlegg og infrastruktur, næring, bolig og ned til mindre grunnmurer. Vi påtar oss jobber både som hovedentreprenør og som samarbeidspartner for f.eks. grunn- og totalentreprenører for å kunne tilby optimale løsninger til kundenes prosjekter. 

I dag er vi 80 medarbeidere og har gjennom eget utleieselskap, AS Betong utleie, tilgang på en stor fleksibel utstyrspark for å kunne påta oss store oppdrag i og utenfor vår region, slik som utbyggingen av veistrekket Hove – Osli og den omfattende byggingen av Norges største varedistribunal for REMA 1000 på Vinterbro, et bygg med 30 meters takhøyde og flate på 60 000 kvm. Bygget ble oppført på bare 16 måneder.

Vi har mange unge og dyktige medarbeidere, og er blant de første til å ta i bruk ny teknologi. På godsterminalen på Ganddal har vi utført et av Norges første brobyggingsprosjekter med ILM, eller «Lanseringsmetoden», som gjorde at broen kunne bygges uten stans i togtrafikken. AS Betong er dessuten sikkerhetsklarert av Forsvaret for sensitive byggeprosjekter.

Store infrastrukturprosjekter er vår spesialitet. Her er fra arbeidet med Skjævelandsbrua på FV505 og oppstarten av arbeidet med E39 på Tasta.

AS Betong