[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»640″ media_width_percent=»100″][vc_column_text]

Morten Garpestad har blitt ansatt som ny leder i SV Betong og starter opp i jobben 1 februar 2014

Vi har gleden av å annonsere at Morten Garpestad vil tiltre som leder med ansvar for innkjøp, logistikk og KS. Garpestad er 42 år og vil tiltre stillingen fra og med 1 februar i 2014. Han vil få overordnet ansvar for innkjøp og logistikk samt funksjoner som HMS, KS og IT. Stillingen er en del av leder gruppen og rapporterer til Daglig leder. Han har lang ledererfaring gjennom stillingene som Økonomi og administrasjonssjef hos Robotic Drilling System, assisterende Daglig leder i Fonn Egersund og som Innkjøpssjef i Gartnerhallen. Den akademiske bakgrunn inneholder utdannelse fra BI og Universitetet i Stavanger.

«Vi er meget godt fornøyd med å få Morten med på laget og ønsker ham velkommen. Han har mye å tilføre gjennom sin erfaring innen sine ansvarsområder og vil kunne bidra til å heve oss ytterligere», uttaler Jarle Aakre Daglig leder i SV Betong.

Morten Garpestad bor i Egersund og er gift med Monica Skadberg. Sammen har de to sønner på henholdsvis 9 og 10 år. Han har tekniske interesser innen restaurering av eiendommer og av biler. Ellers prioritereres også en spesiell interesse for mat og vin.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

AS Betong