[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»646″ media_width_percent=»100″][vc_column_text]

Jarle Aakre er ansatt som daglig leder for SV Betong konsernet, og starter i jobben 1. november 2013.

Aakre har en allsidig bakgrunn med blant annet leder erfaring fra olje og gass industrien, finans og investering samt innen eiendomsutvikling. Tidligere arbeidsgivere inkluderer Statoil, Styrbjørn og Robotic Drilling System.

«SV Betong er et spennende selskap som fortsatt har et stort utviklingspotensiale. Jeg har lært selskapet å kjenne gjennom min seks årige periode som styreformann og jeg er spesielt imponert over samholdet og prestasjonskulturen i selskapet. Dyktige og dedikerte medarbeidere er bærebjelken i virksomheten og det er dette som bidrar til at vi kan fortsette med fornøyde kunder i tiden fremover. Jeg gleder meg til å få jobbe målrettet videre sammen med dem.», sier Aakre.

Aakre er utdannet både som Sivilingeniør og Master i økonomi og ledelse, med tillegg av juss studier på UiO og UiB.

Nåværende daglig leder, Arne Espedal, ser frem til å få Aakre med på laget. «Virksomheten har gjennomgått en sterk vekst de siste årene og vi har behov for nye krefter og erfaringer på ledersiden for å kunne fortsette den gode trenden.»

Selv vil Espedal gå over i stillingen som teknisk sjef i SV Betong og vil i tiden fremover kunne jobbe mer fagrettet.  «Jeg har lenge ønsket å jobbe mer direkte med fag relaterte oppgaver og ser med glede frem mot å tre inn i den nye rollen.»

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

AS Betong