[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»565″ media_width_percent=»100″][vc_column_text]

Kurset har blitt gjennomført med polsk oversettelse

SV Betong har tidligere gjennomført Kollega program for å ytterligere heve sikkerhetskulturen i selskapet. Alle norske talende ansatte ble i 2014 kjørt igjennom et Kollegaprogram hvor det gis innsikt i konsekvensene av alvorlige ulykker, hvorfor ulykker skjer, samt hva den enkelte kan gjøre for å unngå ulykker. Det sentrale med tiltaket er at de ansatte selv arbeider systematisk og aktivt med viktige problemstillinger i det å bedre sikkerhetskulturen i selskapet. Nå har selskapet tatt nye grep og organisert både norsk opplæring og et internt skreddesydd Kollega program for våre ansatte i Grunnmuravdelingen.

Målet med Kollegaprogrammet for bedre sikkerhet er at vi alle tar beslutninger og utfører handlinger som gir oss en skadefri hverdag. Hensikten med samlingene er at vi sammen med våre kolleger blir enige om hva vi skal gjøre annerledes for å få dette til. Sentralt er aktiv deltakelse i å observere, klassifisere og rapportere uønskede hendelser. Kollega program ble gjennomført av Daglig leder sammen med Leder for Grunnmur avdelingen Thrøstur Arnorsson og Runar Håra. Det ble gitt polsk oversttelse.

«Dette er et løft for SV Betong. Det er viktig at vi i alle ledd bidrar til at det blir en mye større åpenhet for å tørre å si fra når man mener noe er
kan gå på kompromiss med sikkerhet. Vi skal jobbe effektivt, men man må bruke sunn fornuft og vise i praksis at man tar sikkerhetsarbeid på alvor og unngå tilløp til alvorlige hendelser», sier Jarle Aakre (Daglig leder) i SV Betong.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

AS Betong