[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»559″ media_width_percent=»100″][vc_column_text]

SV Betong gjentar suksess fra ifjor. Ny dato for familiedag er 6 juni kl 12. Sommerfest for ansatte starter kl 18 samme dag.

Lørdag 6. juni kl 12:00-15:00 blir det arrangert ny familiedag for ansatte, venner og bekjente i SV Betong. Arrangementet ble en stor suksess ifjor og har en spesiell fokus på barn og unge. Våre nære samarbeidspartnere bidro til et vellykket arrangement i deilig sommervær på vårt området i Åsedalen ifjor og nå søker vi å gjenta suksessen. Opp mot 200 personer deltok ifjor hvorav 73 barn deltok i deltok ifjorbyggeaspirant rebusen som innholdt aktiviteter som:

Saging, spikring og skruing
Gravemaskin kjøring
Klatring i stillas
Bane kjøring
Blink skyting
Heising
«Helikopter» operasjon
Kjøring i «lift»

Sikkerheten står i høysetet når vi arrangerer slike arrangement. Vi er takknemlige for at flere av våre samarbeidspartnere bidrar i arrangementet. Vi satser på enda flere deltakende i år – dersom været tillater det. Alle barn vil selvfølgelig få premier og det blir utført loddtrekning av spesielle premier. Bevertning av klassiske «retter» som slush, brus, pop corn,kaker og bakeverk er viktig. I år har Kevin Lunde meldt at han vil komme for å gi barna en uforglemmelig opplevelse. Vi ønsker med dette alle i følge med  ansatte velkommen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

AS Betong